Catering bokades efter succé i Linköping

Finns det något att fira, litet eller smått, så bör det firas. Då är det dags att slå på stora trumman och boka catering i Linköping utöver det vanliga.

Sebastian gick som på moln. Det hade varit en tuff tid på företaget. Alla hade jobbat i motvind men ändå kämpat på. Nu kom belöningen. Inte bara en utan två nya storkunder har dragits in och alla visste vad det skulle göra för kassan. De nya kunderna var så stora att de skulle stå för 50 % av firmans intäkter.

Utan att ha sagt något började han planera för att de skulle få fira ordentligt. De skulle bli serverade en lyxig meny och sedan gå på en stand up med en känd komiker. Eftersom de var femton stycken på företaget hade han koll på att de var lediga den aktuella kvällen och bokade in en cateringfirma.

Catering ordnar fest med galen avslutning

De skulle träffas på kontoret klockan 18.00. Sebastian hade själv varit med och hjälpt firman som gjorde catering i Linköping, med att möblera och lägga på dukar i den stora konferenslokalen. Cateringfirman dukade och gjorde klart och hade precis hällt upp fördrinken, mousserande vin, när hela gänget kom.

Ett nöjt sus gick genom rummet när de satte sig ner. Sebastian höll ett tal vilket han tyckte kändes rätt och berättade sedan om hur middagen och resten av kvällen skulle se ut. Då kom applåderna. Förrätten klarades av och oxfilén kom in medan samtalet flöt lätt i rummet. Efterrätten var sedan en perfekt avrundning innan föreställningen skulle börja.

Publicerat den
Kategoriserat som Catering