Uppsalas mest välsmakande catering

Bröllopsfest, det betyder glädje, lycka och kärlek! Dock kan man inte leva på bara kärlek och luft, så beställ grym catering i Uppsala till så är lyckan gjord!

Gustav hade friat, Emelie kunde inte bli lyckligare! Visst hade de pratat lite löst om bröllopsplaner tidigare, men inget konkret. Nu hade Gustav planerat att det var dags att knyta hymens band. Likt kronprinsessan Victoria hade Emelie sagt ”ja, ja, JA!” när Gustav frågade om hon ville bli hans fru.

Självklart skulle de gifta sig i Uppsala. De hade börjat skriva upp en lista med vigselplatser som kunde vara aktuella. Efter lite om och men så hade de bestämt att det skulle bli ett borgerligt bröllop. Gustavs kör skulle sjunga på vigseln. Det skulle bli så vackert, det visste Emelie redan. Det som var klart redan på förhand var maten.

Catering för alla fester

Ingen av dem ville stå och laga mat på den stora dagen, därför gillade de konceptet med catering. Färdig och vällagad mat direkt från en cateringfirma, det kunde inte bli bättre. Efter lite sökningar på nätet hade de hittat menyn som Matverkstan lagt upp. Att komponera sin egen meny skulle passa Emelie och Gustav perfekt.

Det som återstod förutom kläderna var gästlistan. Det var ett kärt besvär. Både släkt och vänner skulle blandas, det skulle kunna bli spännande möten. Alla gästerna skulle ju komma för att fira Gustav och Emelies kärlek. Självklart skulle det bli ett helt underbart bröllop. Snart står de där tillsammans, som man och hustru, och lovar varandra evig kärlek.